Tecnologia

imatge de smendez3

BCN Mobile World Congress

Barcelona ha estat la seu del Mobile World Congress. Durant tota una setmana, la ciutat ha estat el punt de mira de tot el món. Les principals marques de tecnologia (telefonia i tecnologies mòbils) hi han presentat les seves darreres novetats.

Júpiter i la Lluna. Desembre

Durant l’última setmana escolar ( del 17 al 21 de desembre), la Lluna serà visible per la tarda com un creixent que dia rere dia s’anirà separant de ponent.  En canvi, veureu Júpiter ben enfilat cap a llevant. A mida que s’acostin les dates de Nadal, la Lluna s’anirà engreixant i aproximant-se a Júpiter. La conjunció (separació mínima entre ambdós astres) tindrà lloc la nit del 25 de desembre.

imatge de mvalverde

Felicitats Joana

 

El 2013 la Joana Raspall fa 100 anys. Felicitem-la!

Proposem que el nostre regal sigui:

100 anys : 100 poemes
 
Tot llegint els poemes de la Joana, us animeu a enviar el vostre vídeo, dibuixos, àudio, creació de petits poemes…?. 

Tutorial Socrative - activitats d'aula amb qualsevol dispostiu mòbil

 

En aquest tutorial s'hi exposen les instruccions necessàries per a la instal·lació i aplicació a l'aula (amb alumnes) de Socrative, aplicació utilitzada en l'activitat Espurn@ la Notícia de la Setmana i que permet la realització de qüestionaris / caceres del tresor  / examens des de qualsevol dispositiu (mòbil o fix):  smartphones, portàtils, tauletes tàctils, pissarra digital, etc.

 

Subscriu-te al RSS - Tecnologia
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kalidoscopi.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant