Ciències Naturals

imatge de mvalverde

Incendi a Ipaqsa

Aquesta setmana us proposem un nou text a treballar amb el suport d'un MP3: "Incendi a Ipaqsa"

imatge de smendez3

La primavera tot ho altera


 

Sovint identifiquem Mozart i, especialment, un fragment de les seves "Quatre estacions" amb la primavera. Aquest període de tres mesos significa l'esclat de la vida després del fred i de l'ensopiment de l'hivern. La vida després de la mort. L'alegria després de la tristor.

Júpiter i la Lluna. Desembre

Durant l’última setmana escolar ( del 17 al 21 de desembre), la Lluna serà visible per la tarda com un creixent que dia rere dia s’anirà separant de ponent.  En canvi, veureu Júpiter ben enfilat cap a llevant. A mida que s’acostin les dates de Nadal, la Lluna s’anirà engreixant i aproximant-se a Júpiter. La conjunció (separació mínima entre ambdós astres) tindrà lloc la nit del 25 de desembre.

Tutorial Socrative - activitats d'aula amb qualsevol dispostiu mòbil

 

En aquest tutorial s'hi exposen les instruccions necessàries per a la instal·lació i aplicació a l'aula (amb alumnes) de Socrative, aplicació utilitzada en l'activitat Espurn@ la Notícia de la Setmana i que permet la realització de qüestionaris / caceres del tresor  / examens des de qualsevol dispositiu (mòbil o fix):  smartphones, portàtils, tauletes tàctils, pissarra digital, etc.

 

Subscriu-te al RSS - Ciències Naturals
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kalidoscopi.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant