ESO

imatge de smendez3

Menysprear la llengua

Els polítics que governen a l'Aragó (Partit Popular i Partit Aragonès) han decidit, aquesta setmana, canviar el nom de dues de les llengües que es parlen: l'aragonès i el català. Des de l'equip de la Notícia de la Setmana volem mostrar el nostre desacord amb aquesta decisió.

imatge de smendez3

La primavera tot ho altera


 

Sovint identifiquem Mozart i, especialment, un fragment de les seves "Quatre estacions" amb la primavera. Aquest període de tres mesos significa l'esclat de la vida després del fred i de l'ensopiment de l'hivern. La vida després de la mort. L'alegria després de la tristor.

imatge de smendez3

BCN Mobile World Congress

Barcelona ha estat la seu del Mobile World Congress. Durant tota una setmana, la ciutat ha estat el punt de mira de tot el món. Les principals marques de tecnologia (telefonia i tecnologies mòbils) hi han presentat les seves darreres novetats.

imatge de smendez3

El Papa marxa

El Papa de Roma (Benet XVI) ha dit que ja no vol continuar sent Papa. És Papa des de fa 8 anys. I això ha sorprès a tothom, ja que normalment un Papa no deixa de ser-ho fins que mor.

Benet XVI ja té 85 anys. Diu que està cansat i no té forces per continuar. Prefereix que una altra persona faci la seva feina. Per aquest motiu, el 28 de febrer serà el seu últim dia com a Papa.

imatge de mvalverde

SCRIPTORIUM

SCRIPTORIUM: Activitats relacionades amb la història de l'escriptura.

 

Scriptorium
La lletra
El còdex

imatge de mvalverde

GUIES DE LECTURA

GUIES DE LECTURA

Pàgines

Subscriu-te al RSS - ESO
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kalidoscopi.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant