Transversal

imatge de smendez3

Menysprear la llengua

Els polítics que governen a l'Aragó (Partit Popular i Partit Aragonès) han decidit, aquesta setmana, canviar el nom de dues de les llengües que es parlen: l'aragonès i el català. Des de l'equip de la Notícia de la Setmana volem mostrar el nostre desacord amb aquesta decisió.

La baldufa vermella. Lectura fàcil

Relat a partir d'un curs de redacció de textos de lectura fàcil, de 41 pàgines. L'argument gira al voltant d'una noia xinesa, la Ling, que arriba a les comarques tarragonines després d'un llarg viatge en avió. Acaba d'estrenar els 14 anys i ha de començar una nova vida a Catalunya. Se centra en les seves impressions i descobertes, sobretot a l'institut.

A poc a poc, anirà entenent el català i fent-se gran...

Triviados

Triviados

 

Triviados és una app que segueix el model del famós joc de taula Trivial. 

imatge de smendez3

BCN Mobile World Congress

Barcelona ha estat la seu del Mobile World Congress. Durant tota una setmana, la ciutat ha estat el punt de mira de tot el món. Les principals marques de tecnologia (telefonia i tecnologies mòbils) hi han presentat les seves darreres novetats.

imatge de smendez3

El Papa marxa

El Papa de Roma (Benet XVI) ha dit que ja no vol continuar sent Papa. És Papa des de fa 8 anys. I això ha sorprès a tothom, ja que normalment un Papa no deixa de ser-ho fins que mor.

Benet XVI ja té 85 anys. Diu que està cansat i no té forces per continuar. Prefereix que una altra persona faci la seva feina. Per aquest motiu, el 28 de febrer serà el seu últim dia com a Papa.

imatge de mvalverde

WEBS i DOCUMENTS

WEBS i DOCUMENTS: enllaços a webs i documents del camp de la biblioteca escolar i la literatura infantil i juvenil. Pots afegir-hi els webs i documents que vulguis utilitzant el nom d'usuari websidocuments i la clau biblio2.0

imatge de mvalverde

COMPETÈNCIA INFORMACIONAL

COMPETÈNCIA INFORMACIONAL: bibliotasques per activar la competència informacional de l'alumnat seqüenciades de 1r d'EP a 4t d'ESO.

 

    1r d'EP: En Jan Pol fa de detectiu

    2n d'EP: En Jan Pol té un cas

    3r d'EP: El vestit nou de l'emperador

Pàgines

Subscriu-te al RSS - Transversal
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kalidoscopi.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant