Educació Artística

Espriu: quadern de bitàcola

És una proposta per a PDI que té com a objectiu principal acostar Salvador Espriu i la seva obra a alumnat d'entre 10 i 14 anys. Té com a fil conductor el blau del mar de Sinera.

Un poema col·laboratiu

Aquesta vegada l'activitat que us proposem d'escriure és una poesia. Com que sabem que això impressiona, us proposem de fer una poesia en equip. L'avantatge del treball en equip és que el podem fer col·laborativament i entre uns i altres enriquim la proposta inicial i aconseguir un poema amb paraules boniques que potser nosaltres no coneixíem però sí els nostres companys.

 

imatge de mvalverde

SCRIPTORIUM

SCRIPTORIUM: Activitats relacionades amb la història de l'escriptura.

 

Scriptorium
La lletra
El còdex

imatge de mvalverde

Felicitats Joana

 

El 2013 la Joana Raspall fa 100 anys. Felicitem-la!

Proposem que el nostre regal sigui:

100 anys : 100 poemes
 
Tot llegint els poemes de la Joana, us animeu a enviar el vostre vídeo, dibuixos, àudio, creació de petits poemes…?. 

Tutorial Socrative - activitats d'aula amb qualsevol dispostiu mòbil

 

En aquest tutorial s'hi exposen les instruccions necessàries per a la instal·lació i aplicació a l'aula (amb alumnes) de Socrative, aplicació utilitzada en l'activitat Espurn@ la Notícia de la Setmana i que permet la realització de qüestionaris / caceres del tresor  / examens des de qualsevol dispositiu (mòbil o fix):  smartphones, portàtils, tauletes tàctils, pissarra digital, etc.

 

Kseniya Simonova i el seu art amb la sorra

Gràcies a aquest interessant vídeo podem gaudir de l'art de la Kseniya Simonova, en el que ens relata l'ocupació nazi d'Ucraïna. Ens mostra una tècnica senzilla i econòmica per desenvolupar la creativitat i la intel·ligència visuespacial. Podem portar-ho fàcilment a les aules de totes les etapes.

L'alimentació

Imatges i paraules, un joc per expressar la impressió del que copsa la teva mirada. Fotoemociona't amb l'alimentació!

imatge de cbarba

Jocs a la sorra

Acabem de tornar de vacances, potser us agradaria recordar com jugàveu amb la sorra de la platja? Amb aquest joc podeu fer obres d'art amb arena de colors  i després desar-les a una galeria d'art junt amb les d'altres participants.

Entreu a http://thisissand.com/ cliqueu damunt el quadret gris que hi ha al'esquerra de la pantalla i seguiu les instruccions.

 

Subscriu-te al RSS - Educació Artística
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kalidoscopi.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant