imatge

Imatges que desvetllen històries

Aprofitarem la força que tenen en nosaltres les imatges i utilitzarem "els ulls de la ment", i també els cinc sentits per despertar sentiments, emocions, inquietuts i la imaginació. De vegades és por, d'altres alegria, entusiasme, misteri, somni...

Fotografia educativa

Aquest muntatge de Fotografia educativa de 2009 és d'Anibal de la Torre. Ens atrevim a fer un vídeo de fotografia educativa entre tots?

Banc d'imatges per matèries

El bloc Totemguard ha recollit bancs d'imatges endreçats per matèries: matemàtiques, ciències naturals, medicina, art, religió, música, geologia, llengua, història... Excel·lent per utilitzar-lo a l'aula per docents i alumnes!

Imatges transparents

La Maria del Mar Lluelles ens explica com inserir imatges transparents en les nostres presentacions.

 

LunaPic

Lunapic és un potent editor en línia d'imatges. Des d'aquesta aplicació podrem baixar la resolució d'una fotografia, fer diversos retocs i alhora aplicar un seguit d'útils i divertits efectes.

Reshade

Reshade és una eina web 2.0 que amplia imatges petites sense perdre massa qualitat. Això ens serà de gran utilitat per a diverses aplicacions, com ara la de fer trencaclosques.

Penjar imatges i obtenir una URL

Potser us heu trobat en la situació de voler penjar una imatge que teniu al vostre ordinador, però haver de donar una adreça URL. Això vol dir que necessiteu tenir-la allotjada a un servidor.

Subscriu-te al RSS - imatge
X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Kalidoscopi.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant